Firma Konumu

Alıcı Çelik Sanayi A.Ş.

FİRMAYA MAİL GÖNDER

Firma Hakkında

Kurulduğundan bu güne uzanan süreçte mükemmellik, süreklilik, birlik ve bütünlük, sorumluluk ve anlayış gibi unsurları barındıran prensipler çerçevesinde yol katetmiştir. Bu değerlerimiz her alınan şirket kararına öncülük etmiştir.

ALICI ÇELİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ olarak faaliyet gösterdiğimiz sektörde; birincil ve ikincil mevzuat yasal şartların karşılanması, Müşteri, tedarikçi ve 3.taraf muhataplarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde ürün ve hizmet sunumunun gerçeklemesi, kaliteli, hızlı ve güvenli bir biçimde sunulan hizmetlere erişimin sağlanmasını amaç edinmiştir.

ALICI ÇELİK SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ firması olarak kendisine, müşterilerine ve 3. Taraf muhataplarına ait kalite politikasını korumak amacıyla ISO 9001:2015 standardına uygun olarak Kalite Yönetim Sistemi’nin kurulmasına karar vermiştir.
Firmamızda Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması ile birlikle kapsam dahilinde yer alan tüm alanlarda muhtemel risklerin belirlenmesi, değerlendirilmesi, standarda uygun kontrollerin yapılarak kabul edilebilir seviyeye indirilmesi, kalite amaçlarının belirlenmesi için bir çerçeve sağlayan firmamız Müşteri odaklılığını ve kurulan Kalite Yönetim Sistemi’nin yeni uygulama alanları ile her yıl düzenli aralıklarla sürekli iyileştirilmesini taahhüt eder.

Kampanya & İlanlar

Henüz bir ilan eklenmemiş

Firma Haberleri

Henüz bir haber eklenmemiş

Yorum yaz

Firma Puanınız (Yanlızca üyeler oy kullanabilir)

ÜRÜNLERİMİZ

Henüz bir ürün eklenmemiş

KAYIT OL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

KAYIT OL

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

YENİ ŞİFRE

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.